Evdə sakit bir axşam keçirəndə bəzən adi sosial şəbəkələrdən və videolardan fərqli bir şey sınamaq istəyirəm. Mənə görə yaxşı internet variantı çoxlu texniki bilik tələb etməməli, istifadəyə başlamaq rahat olmalı və telefonda da kompüterdəki kimi normal işləməlidir. Azərbaycanda belə seçimləri axtaran insanlar platformanın etibarlılığını və istifadə rahatlığını əvvəlcədən hansı əlamətlərə əsasən qiymətləndirirlər?
8 Views

Mən internetdə maraqlı səhifələri adətən məqsədli şəkildə yox, təsadüfən tapıram. Bir linkdən digərinə keçirsən, sonra görürsən ki, yarım saatdır tamam başqa mövzuda nəsə oxuyursan. :) Bu dəfə də belə oldu. Axşam bir mövzu haqqında məlumat axtararkən səhifəsi qarşıma çıxdı. Əvvəlcə sadəcə maraq üçün açdım, sonra bir az gəzişdim. Açığı, belə yerlər haqqında əvvəlcədən böyük fikir formalaşdırmağı düzgün hesab etmirəm. Ən yaxşısı özün baxasan və sənə uyğun olub-olmadığını anlayasan. Mənə görə axşam vaxtı üçün əsas məsələ insanın bir az fikrini yayındıra bilməsidir. Əgər kimsə buna bənzər rəqəmsal seçim axtarırsa, linki yoxlaya bilər. Bəlkə işinə yarayar. Yox əgər maraqlı deyilsə, bağlamaq da iki saniyə çəkir. :)) Hər halda, seçim kifayət qədər çoxdur.