Axşam işlərimi bitirdikdən sonra bəzən evdə sakit şəkildə vaxt keçirmək üçün internetdə yeni bir seçim axtarıram. Hər gün uzun müddət istifadə etməyəcəyim üçün mənə tez açılan və istifadəsi çox mürəkkəb olmayan variant daha uyğundur. Azərbaycanda belə platformaları araşdıranlar mobil telefondan giriş imkanını, səhifələrin yüklənmə sürətini və ümumi rahatlığı necə yoxlayırlar? Seçim zamanı istifadəçi rəylərinə nə qədər güvənmək olar?
7 Views

Bəzən günün sonunda insanın heç bir ciddi məşğuliyyətə həvəsi qalmır. Mən də belə günlərdə sadəcə internetdə bir az gəzirəm, maraqlı mövzular oxuyuram və yeni rəqəmsal səhifələrə baxıram. Keçən dəfə belə bir vaxtda ünvanına keçdim. Açığı, əvvəlcədən xüsusi olaraq bu səhifəni axtarmamışdım, sadəcə qarşıma çıxdı və maraq üçün nəzər saldım. Bir qədər araşdırdıqdan sonra düşündüm ki, axşam vaxtı üçün fərqli bir seçim axtaranların marağına səbəb ola bilər. Mən belə səhifələrdə əvvəlcə məlumatları oxumağa üstünlük verirəm. Nə təklif olunduğunu və hansı qaydaların tətbiq edildiyini başa düşmək mənim üçün vacibdir. Sonra artıq insan özü qərar verir. Məncə, bu, internetdə hər hansı yeni seçimə yanaşmağın ən sadə yoludur. :) Həm də bir səhifəni həddindən artıq tərifləməyə ehtiyac yoxdur. Kiminsə marağına uyğun gələcək, kiminsə yox. Ona görə sadəcə linki paylaşmaq və maraqlananların özlərinin nəzər salmasına imkan vermək daha normaldır.